Time executed 0 seconds

Végre elérkezett a várva várt pillanat és beköszöntött egy új kapcsolat, új szerelem az életedbe. Ez a szerelem legintenzívebb időszaka. Minden gondolatod új társad körül forog. Igyekszel minden idődet neki szentelni és annyi örömöt okozni a másik számára amennyit csak tudtok. Ha nem ez az első párkapcsolatod, akkor már tisztában vagy a kapcsolatok működésének és működtetésének alapjaival. Igyekszel elkerülni azokat a hibákat, melyek miatt az előző kapcsolatod véget ért.

Persze az ember nehezen változik, ezért újra és újra képes elkövetni hasonló hibákat. Az elején lehet, hogy álarcot visel és igyekszik elfedni hibáit, de ezek szép lassan felszínre kerülnek. De mi az amit mindenképp kerüljünk el egy új kapcsolat kezdetekor?

Új kapcsolat

Új kapcsolat

Új kapcsolat, új szerelem esetén kerülendő

  1. Napi problémákkal terhelni a másikat: Persze ez nem azt jelenti, hogy ne mondjuk el, ha bánt minket valami, de a problémák rendszerint negatív energiákat fognak felszabadítani. A problémák átbeszélése után pedig nehéz újra kilendíteni a beszélgetést a pozitív tartományba.
  2. Régi párkapcsolat felelevenítése: Igyekezz lezárni a múltat. Elég ha te tanultál belőle. A jelenlegi párodnak nem feltétlenül szükséges tudnia erről. Gyakran vannak olyanok akik azért hozakodnak ezzel elő, mert figyelik a másik reakcióját, hozzáállását az elmesélt szituációval kapcsolatban.
  3. Ne rohanj sehova: Ez főleg a férfiakra jellemző, akik nagyon szeretnék mielőbb megélni a szexualitás gyönyöreit is új párjukkal. A nőknek viszont szükségük van a biztonság érzésére, ezért szeretik megismerni a másikat. Mindketten jobban jártok, ha adtok időt a szerelem kibontakozásának.
  4. Régi barátok és az új szerelem: Az új partnert bizony be kell vezetni a régi társaságba. Ilyenkor elkerülhetetlen az összehasonlító megjegyzések a régi partnereddel. Ezeket próbáld meg előtte tisztázni a barátaiddal, hogy nem illik. A másik probléma, hogy minden időt kettesben akartok tölteni, így nem jut idő a barátokra. Mindenképp érdemes megtalálni az egyensúlyt, mert a barátokra is szükséged lesz az életed során nem csak a szerelmedre.
  5. Ha nem működik: Ha már az elején érzed, hogy nem működik, akkor inkább beszéld meg vele és engedd el. Később sokkal nehezebb kilépni, amikor már egyre mélyebb a kapcsolat. És még azt is meg fogod kapni, hogy miért nem jelezted ezt már a legelején, amiben igaza lesz.

Társkereső oldalak:

Kapcsolódó társkereső oldalak:

  1. Barátságból szerelemi kapcsolat
  2. Válságban a kapcsolat
  3. Párkapcsolati konfliktus
  4. Flört
  5. Közeleg a tavasz, érkezik a szerelem

Cimkék: , , , ,

Küldj hozzászólást

Time executed 0 seconds
Társkereső oldal betöltése 1.922 másodperc - 27 kérés