Time executed 0 seconds

Manapság egyre gyakrabban fordul elő, hogy a szerelmesek egymásnak pikáns fotókat adnak ajándékba. Ezeken a fotókon ledér, hiányos öltözetben pózolnak és általában profi fotós műtermében készülnek el a képek. Szeretnék megajándékozni szerettüket olyan képekkel, melyen gyönyörűek, szépek és kívánatosak.Nagyon jó ajándék egy-egy ilyen fotósorozat, mely nem csak az ajándékozottnak okoz örömöt, hanem az ajándékozó, mint modell számára megadja a lehetőséget, hogy betekinthessen a modellkedés és a profi fotózás világába. Az elkészült képek számára is kellemes emlékek maradnak később is.

Csak arra vigyázzunk nehogy a kellemes emlék kellemetlen élménnyé váljon!!

Pikáns fotók az interneten

Csak olyan személy számára adjunk ilyen ajándékot, akiben maradéktalanul megbízunk! Nem egy lány számára vált rettentően kínossá, hogy ezek a képek felkerültek valamely weboldalra és esetleg még felismerhető is volt rajta! Sajnos előfordul, hogy  az egykoron szerelmes pár a szakítás után bosszúszomjassá válik és mindent elkövet, hogy a másikat besározza, megalázza. Ezért fontos, hogy jól ismerjük a másikat, hogy az ajándék később ne fegyver legyen a kezében!

Szintén figyeljünk a mobiltelefonnal készült erotikus fotókra. A telefon elvesztése esetén rettentő kellemetlen tud lenni, ha ott lapultak ezek a fotók a telefon memóriájában vagy a memóriakártyán. Lehetőleg ezeket a képeket mielőbb másoljuk le a telefonunkról és/vagy töröljük róla. Figyeljünk oda, ha eladjuk a telefonunkat, hogy minden személyes adatot töröljünk! Ma már ezek a képek könnyen küldhetők MMS formájában is. A párunknak, ha átküldjük figyelmeztessük őt is, hogy megfelelő odafigyeléssel kezelje ezeket a képeket.

Társkereső oldalak:

Kapcsolódó társkereső oldalak:

  1. Nőnap
  2. Erotikus ajándék
  3. Valentin nap
  4. Milyen virágot válasszak
  5. Erotikus műsor otthonra egymásnak

Cimkék: , , ,

Küldj hozzászólást

Time executed 0 seconds
Társkereső oldal betöltése 1.533 másodperc - 27 kérés