Társkereső oldal

 

A Randi társkereső oldal nagyon sok információt és lehetőséget kínál társkereső, partnerkereső emberek számára, hogy megtalálják a számukra igazi társat az életben.

A társkeresés nem könnyű a mai világban. Ezzel az oldallal szeretnénk könnyebbé tenni számukra.

Az oldalon számos funkció segíti, hogy könnyen egymásra találjanak és megosszák gondolataikat egymással, hogy kialakulhasson egy kölcsönös szimpátia mindkettőjükben. A társkereső oldal funkciói az alábbiak:

  • Társkereső fórum:  A társkereső fórumon a regisztrált tagok megoszthatják gonsolataikat a társkereséssel, párválasztással kapcsolatban. Leírhatják tapasztalataikat, gondjaikat és segítséget kérhetnek egymástól.
  • Társkereső Chat: Azonnali üzenetek segítségével tudnak kommunikálni egymással a regisztrált tagok. Így könnyen és gyorsan meg tudnak beszélni egymással mindenféle témát/problémát. Lehetőség van Privát szobára is ahol a szobába meghívottak tudnak beszélni egymással.
  • Társkereső képek: Az oldal tagjai képeket tudnak feltölteni magukról, így jobban megismerheti fizikai megjelenésüket is a leendő partnere. Ma már nagyon fontos, hogy minél több képet bemutass magadról hiszen vannak olyan társkeresők akik csak képek alapján keresnek és így Te nem leszel az Ő találati listáján.
  • Társkereső videó: Elsők között a Randi társkereső oldal lehetőséget biztosít saját videók feltöltésére, ahol élőben is bemutathatod magad a többiek számára. Miért fontos ez? Persze nagyon fontos a képi megjelenítés, de ugyanolyan fontosak a gondolatok és a beszéd. Hiszen egy randin meg is kell tudni szólalni. Egyre többen keresnek videó alapján partnert maguknak. Töltsd fel Te is a sajátodat!
  • Partner keresése: Számos módon megtalálod nálunk a lehetséges partnereket. Gyors kereséssel tudsz keresni az oldal jobb felső sarkában lévő kereséssel. Itt kiemelnénk, hogy egy irányítószámot megadva az irányítószám 50 km-es körzetére tudsz szűkíteni! Ha regisztrált tagunk vagy akkor egyéb jellemzők alapján is tudsz bonyolultabb kereséseket indítani mint pl: érdeklődési kör és hasonlók!

Társkereső oldalak:

Time executed 0 seconds
Társkereső oldal betöltése 0.699 másodperc - 22 kérés